Jubileumreceptie Drechtstreek uitgesteld

0
1089

PAPENDRECHT – Het bestuur en de jubileumcommissie van de voetbalvereniging Drechtstreek hebben besloten om de jubileumledenavond en de formele receptie, die in juli gepland stonden, uit te stellen. Dit besluit is genomen omdat de onzekerheden rond de Corona versoepelingen te groot zijn om deze activiteiten nu te organiseren. De officiële aftrap van het jubileumjaar op 1 juli aanstaande vindt daardoor naar alle waarschijnlijkheid in klein comité plaats.

De jubileumledenavond schuift op naar donderdag 2 september en de formele receptie voor genodigden wordt gehouden op vrijdag 3 september.

Op zaterdag 3 juli vindt echter wel de Jubileum jeugd dag plaats, waarvoor de Jeugd Activiteiten Commissie al volop voorbereidingen aan het treffen is. Dat wordt een spetterend begin van het jubileumjaar.