Open dag bij VV Papendrecht

0
513

PAPENDRECHT- Na twee bijzonder geslaagde open dagen in april vindt bij VV Papendrecht op zaterdag 22 mei de derde en laatste open dag van het voorjaar plaats. Ook deze keer is iedereen welkom, jongens en meisjes, leden en niet-leden.

Tijdens de instuif zal een 4×4-toernooi gehouden worden. Gevoetbald zal worden in wisselende samenstellingen waardoor er uiteindelijk een individuele winnaar uit voort komt. De ochtend, van 9.30 tot 11.30 uur, is gereserveerd voor kinderen geboren in 2007 tot en met 2014. Van 12.30 tot 14.30 uur kunnen de junioren hun kunsten laten zien.

Daarnaast is er in de ochtend een keepersclinic. Twee sessies zullen georganiseerd worden met telkens vier oefenvormen. Van 9.30 tot 10.30 uur is het de beurt aan keepers in de leeftijd van 7 tot 13 jaar. Van 10.30 tot 11.30 uur mogen goalies van JO13 tot en met JO15 aan de slag. De doelmannen en -vrouwen moeten keepershandschoenen meenemen en bij voorkeur een lange keepersbroek aandoen.

In verband met de indeling in groepen en de benodigde voorbereidingen is opgeven mogelijk tot uiterlijk donderdag 20 mei.
Voor informatie of inschrijving kan men mailen met de jeugdafdeling van VV Papendrecht: jeugd@vvpapendrecht.nl.