De bibliotheek is weer open

0
543

PAPENDRECHT – Als alles goed gaat, is iedereen vanaf donderdag 20 mei weer welkom in de vestigingen van de Bibliotheek AanZet. In meerdere bibliotheken worden ook weer langzaam met activiteiten voor jong en oud gestart.

“We zijn blij dat er straks weer mensen tussen de boeken lopen. En dat we er weer volop kunnen zijn voor alle inwoners van Papendrecht. Met onze collectie, maar ook met activiteiten en de mogelijkheid om elkaar weer te ontmoeten in de bieb,” volgens Paula, Bibliotheekmedewerker Papendrecht.

Kijk op de website voor de veiligheidsmaatregelen, aangepaste openingstijden en beschikbare faciliteiten.
Maar ook online blíjft er van alles te doen en te leren. Als betaald lid van de Bibliotheek AanZet kan men in de virtuele vestiging kiezen uit ruim 34.000 e-books en 5000 luisterboeken. Daarnaast hebben álle leden toegang tot de Kennisbank en ruim 160 online cursussen. En ook het grootste deel van de activiteiten vindt nog steeds online plaats. Houd de website in de gaten voor het complete aanbod.

Men hóeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om gebruik te kunnen maken van een deel van het aanbod. Zo is men altijd welkom bij activiteiten. Maar als lid kan men wel meer. Boeken lenen kan bijvoorbeeld al met het gratis Welkom-abonnement. En voor €48,- per jaar geniet men onbeperkt van alle diensten van AanZet. Dat is slechts €4,00 per maand. Meer weten over lid worden, de collectie, activiteiten of het aanbod? Neem hier een kijkje.