Tickets Back to the Rivers gaan hard

0
699

DORDRECHT – De ticketverkoop van Back to the Rivers ging zaterdag 15 mei van start. In het eerste uur verkocht de organisatie al de helft van het totaal beschikbare aantal tickets.

Voor de organisatie van Back to the Rivers (en Big Rivers) is het de eerste keer dat er tickets worden verkocht. Spannend vinden ze dat, zeker in deze coronatijd. Het team kwam zaterdag om 12:00 bij elkaar om de ticketverkoop in te luiden.

“We zijn ontzettend tevreden over de start van de kaartverkoop. Het was maar afwachten wat het zou doen, het is voor ons namelijk ook helemaal nieuw. De coronamaatregelen zijn nog niet ingetrokken en het zou zomaar kunnen dat mensen nog wat afwachtend zouden zijn. Dit is erg hoopgevend en voor ons ook een bevestiging dat het nieuwe concept goed ontvangen is!”

Onder andere Skeftum, DeWolff, Dr Justice & the Smooth Operators, Typhoon, René Schuurmans, Eefje de Visser, Her Majesty en Stringfever zijn op 16, 17 en 18 juli aan de Energiekade te zien. Hier kan je coronaproof genieten van vier mooie programma’s verspreid over zeven shows, georganiseerd door het team van Big Rivers en onderdeel van de Dordtse Feesten.

In totaal zijn er zeven shows van elk ongeveer 2,5 uur. Per show zijn er 300 tickets beschikbaar. Deze kosten €30 per stuk voor reguliere tickets en €50 voor loge tickets. Binnenkort worden er ook boottickets beschikbaar gemaakt.

Tickets: www.backtotherivers.nl/tickets