Praatpaal Papendrecht op 25 mei

0
1039

PAPENDRECHT – Na twee weken herhalingen is er dinsdag 25 mei weer een nieuwe Praatpaal Papendrecht. In het eerste uur de Keek op de Week, actuele zaken (waarbij we natuurlijk terugkijken op het Eurovisiesongfestival), we horen Pieter Derks met een imitatie van Mark Rutte (druktemaker op Radio 1) en we hebben de column van Peter de Liefde.

In het tweede, levensbeschouwelijke uur hebben we het over Pinksteren. Wat betekent Pinksteren? We horen onder andere het Pinksterverhaal uit de Bijbel en Orlando Bottenbley over wat Pinksteren voor hem betekent. We eindigen uiteraard met de Nazit!

Praatpaal Papendrecht, een programma van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde en René van Engelen: iedere dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM. Praatpaal wordt herhaald op donderdag van 10:00 tot 12:00 uur. Te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, de app, de kabel 105.9 FM, in de ether 105.0 en natuurlijk via uw box (kabelkrant).