Landvast opent (bioscoop)deuren

0
769

ALBLASSERDAM – Na een verplichte sluiting, mag Landvast eindelijk de bioscoop en horeca deuren weer openen. Een van de eerste voorstellingen is de langverwachte ‘De Slag om de Schelde’. Zaterdag 5 juni gaat één van de duurste Nederlandse films in première.

In de Slag om de Schelde wordt het verhaal verteld van het gelijknamige tweede wereldoorlog gevecht tussen de geallieerden en de Duitsers om het bezette grondgebied van de Westerschelde. Deze film zal diverse malen per dag vertoond gaan worden.

De grote Oscar winnaar Nomadland zal ook een plek krijgen in de programmering. Deze film zal echter maar één week te zien zijn, dus reserveer tijdig.

Landvast start verder direct met een volledige programmering voor jong en oud. Zo wordt er vanaf heden elke dinsdag en donderdag ochtend een peuterfilm vertoond. Dit is een kortere film waarbij het geluid wat zachter staat en de lichten in de zaal niet helemaal uit gaan. Uiteraard krijgen de peuters na afloop hun allereerste film diploma.

Ook voor de iets oudere kinderen is er een ruim aanbod. Deel 2 van Pieter Konijn verschijnt nu in de bioscoop. De dames van K3 maken hun opwachting en nemen de kinderen mee op reis naar Egypte. Wie kent de tijdloze klassiekers niet van de kat en muis Tom & Jerry. De strijd tussen deze twee eeuwige rivalen laait weer op en is ook vanaf 5 juni te zien in Landvast.

Meer informatie op: www.landvast.nl.