Alternatieve Avond4daagse gaat door

0
902

PAPENDRECHT – De Avondvierdaagse wordt dit jaar op een bijzondere manier georganiseerd, onder de noemer Home Edition. Vanaf 29 maart tot en met 30 juni kan iedereen zijn eigen Avond4daagse lopen. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo wordt voorkomen dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvangen de deelnemers de echte Avond4daagse medaille.

Aanmelden kan via eroutes.nl/nl/avond4daagse/papendrecht. Na aanmelding krijgt men toegang tot de app eRoutes. Via de app ontvangt de deelnemers iedere wandeldag routes waaruit gekozen kan worden. De deelnemer bepaalt zelf wanneer hij/zij loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als de eigen Avond4daagse maar binnen twee weken na de eerste wandeldag wordt afgerond.

Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost €6,50 per deelnemer. Daarvoor krijgt men toegang tot de app en de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 – 5 – 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken. Deelnemers wordt gevraagd een mail te sturen aan avondvierdaagsepapendrecht@gmail.com als ze 4 keer hebben gelopen, dan worden de medailles z.s.m. bezorgd.