Gemeenteraad vergadert in theater

0
937

PAPENDRECHT – De gemeenteraad komt donderdag voor het eerst sinds vele maanden weer fysiek bijeen. Dat gebeurt in Theater De Willem. Hier kan men zich houden aan de 1,5 meter regeling. Op de tribune is plaats voor 25 toeschouwers.

Op de agenda staan onder meer de “stedenbouwkundige kaders ontwikkeling locatie Veerpromenade” (de plannen voor een woontoren van negen verdiepingen op het Van der Kevie-terrein) en het afscheid van burgemeester Aart-Jan Moerkerke.

Wie aanwezig wil zijn moet zich van tevoren aanmelden. Dit kan tot uiterlijk donderdag 3 juni 12:00 uur via griffie@papendrecht.nl. De griffie zal dan contact opnemen over de details. De coronamaatregelen zijn van toepassing. Thuis meekijken is ook mogelijk. Men kan de vergadering volgen via www.raad.papendrecht.nl.