“So What” op woensdagmiddag

0
1099

PAPENDRECHT – Een nieuwe lente met een nieuw jazzgeluid. Woensdag 2 juni is het jazzprogramma “So What!” weer terug op Papendrecht FM, live van 16:00 tot 18:00 uur.

“So What!” is een maandelijks jazzprogramma op Papendrecht FM met de nieuwste tracks uit jazz, soul en global en met een warm hart voor Nederlandse releases. Gasten zijn Wil Boesten over zijn nieuwe project “Jazz & Poëzie” en Timothy van der Holst die ons bijpraat over de jazz en bluesconcerten die plaatsvinden tijdens de Dordtse Feesten.

Verder het laatste muzieknieuws, (livestream)-concertagenda en een vooruitblik naar de zomerfestivals. In de vaste rubriek “The Classic” twee verrassende tracks uit de recente muziekgeschiedenis. Gepresenteerd door Berny Manspeaker en Ben Korzelius. Techniek is in handen van Hans Hulswit.

Luister online: livestream www.rtvpapendrecht.nl ; via de gratis app TuneIn. Ether 105.0 FM Drechtsteden en de Alblasserwaard / kabel Papendrecht 105.9 FM
Of via digitale TV: kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL). Kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort