Vriend worden van De Willem

0
595

PAPENDRECHT – Eindelijk is er weer zicht op live theater! Het is nog bijna niet te geloven, maar binnenkort gaan de deuren van theaters weer open. Vanaf september begint weer een heel nieuw theaterseizoen in Theater De Willem. Dat belooft een ouderwets seizoen te worden, met veel grote namen en bijzondere voorstellingen. Nu kan iedereen zich alvast aanmelden als Vriend van De Willem. Hiermee profiteert men van vele voordelen, zoals met voorrang kaarten reserveren. In een tijd waarin een ieder staat te popelen naar het theater te gaan is dat zeker een aanrader!

Niet stilstaan, maar vooruit kijken. Er komen meer versoepelingen aan en daarom heeft Theater De Willem achter de schermen de plannen klaar liggen voor het nieuwe theaterseizoen. Word daarom Vriend van Theater De Willem. Voor € 40,00 is het mogelijk om met twee personen te genieten van allerlei leuke voordelen én krijg je als Vriend bij de start van het nieuwe seizoen voorrang op het bestellen van kaarten. Zo zijn de theaterliefhebbers er als eerste bij en verzekerd van hun favoriete stoel bij hun favoriete artiest of gezelschap.

Theater De Willem is al decennia lang een trouwe vriend voor velen. Zo’n vriend bij wie men zich altijd thuis en welkom voelt, die mensen opbeurt. Zo’n vriend die mensen aan het lachen maakt, die ontroert en verwondert, zo’n vriend die kleur aan het leven geeft. Zo’n fijne vriend wil Theater De Willem graag blijven.

Aanmelden als Vriend van Theater De Willem kan gemakkelijk via de website. Meer informatie is te vinden op www.theaterdewillem.nl. Geen Vriend, maar wil men wel graag op de hoogte blijven van het begin van de kaartverkoop? Men kan zich aanmelden op de site voor de nieuwsbrief.