Nieuwe loopgroep bij AV Passaat

0
538

PAPENDRECHT – Op zaterdag 5 juni start er bij Atletiekvereniging Passaat een nieuwe loopgroep. Dan wordt er weer in een groep getraind onder leiding van ervaren trainers en begeleiders. De trainingen van de loopgroep zijn behalve op zaterdagmorgen ook op dinsdag- en donderdagavond. Belangstellenden kunnen zaterdag terecht voor meer informatie over het trainingstraject.

Het lopen in een groep geeft je meer motivatie en gezelligheid om te gaan hardlopen. Tevens wordt er getraind op techniek en dit zorgt ervoor dat het lopen makkelijker gaat en blessures voorkomt. De training gaat van start op zaterdag 5 juni 2021 en er wordt doorgetraind tot december 2021.

Wie interesse heeft, is van harte welkom op zaterdag 5 juni 2021 om 9.00 uur. Voordat de 1e training begint wordt informatie gegeven over wat het traject gaat inhouden, wat voor kleding het beste is en wat voor schoenen je nodig hebt enzovoort.

Het doel van deze groep is om te gaan trainen zodat je aan het einde van het jaar een afstand kan lopen van 5 KM of 10 KM tijdens een hardloopevenement in de omgeving.

Voor meer informatie: loopgroep@avpassaat.nl