Theater De Willem start weer op

0
877

PAPENDRECHT – Na een theaterseizoen dat zo goed als verloren mag worden beschouwd, gaat theater De Willem weer langzaam van start. In het oude seizoen zijn er van de honderd voorstellingen uiteindelijk krap tien gespeeld. Alle andere zijn keer op keer verplaatst, geannuleerd of even geparkeerd. Maar nu is er eindelijk weer zicht op live theater. Binnenkort gaan de deuren van De Willem (voorzichtig) weer open.

In de tweede helft van juni staat een viertal voorstellingen geprogrammeerd, maar daar mogen maar 50 kaarten per show voor verkocht worden. Het gaat dan om:

op 17 juni – Loes Luca en Pierre Bokma – Zoek!
op 18 juni – Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder e.a. – Murder Ballad
op 24 juni – De Fransse Eijkel – Subtropique
op 26 juni – Roue Verveer – Omdat het niet anders kan

Meer info is te vinden op theaterdewillem.nl

Vanaf september begint een heel nieuw theaterseizoen in De Willem. Dat belooft een ouderwets seizoen te worden, met veel grote namen en bijzondere voorstellingen. Op 18 juni wordt het nieuwe programma – voor zover zeker – online op de website getoond. Men kan dan wel alles bekijken en plannen, maar kaarten bestellen is dan nog niet mogelijk. Het theater wil pas gaan verkopen als er meer zekerheid is over de volgende versoepelingen.