Zemtsov Altviool Kwartet

0
469

DORDRECHT – Op vrijdag 11 juni 2021, om 19:00 en 21:00 uur treedt het Zemtsov Altviool Kwartet in de Trinitatiskapel in Dordrecht op. Onder de titel ‘Concerten van Hoop’ is dit concert een prachtig begin van een zomer waarin hopelijk weer veel live concerten mogen worden gegeven.

Het beroemde kwartet is in 2010 opgericht door leden van de beroemde altviolenfamilie Zemtsov, op uitnodiging van het Grachtenfestival Amsterdam. Zoals de naam van het kwartet al zegt, spelen alle leden altviool. En alleen daarom al wordt het een bijzondere avond. De leden van het kwartet hebben allemaal individueel ook een drukke internationale carrière en zij zijn: Mikhail Zemtsov, Julia Zemtsov-Dinerstein, Dana Zemtsov en Daniil Zemtsov.

Op het programma staan werken van Bach, Bowen, Bridge, Piazzolla en speciaal voor hen geschreven composities van de Nederlandse componisten Leo Samama en Arne Werkman.
De concerten duren één uur, en de toegang bedraagt €15 per persoon.
Plaatsen reserveren is verplicht en dit kan bij Mary Kaptein, 078-6350087, 06-22977189 (tijdens kantooruren) of mckaptein@planet.nl
Dit concert is mede mogelijk gemaakt met een balkonscènesubsidie van het Fonds Podiumkunsten. Voor meer informatie kijk op www.zemtsov.info en op: www.marykaptein.com.