Dordts Patriciërshuis weer open

0
474

DORDRECHT – In het Patriciërshuis kan men bekijken hoe de gegoede burgerij omstreeks 1800 leefde. Het huis is vervolgens opengesteld voor het publiek, met haar fraaie collectie schilderijen, tekeningen, meubels, glas en talloze andere gebruiksvoorwerpen uit deze periode.

De gedwongen sluiting in het afgelopen jaar heeft het museum nuttig besteed en er is op elke verdieping een aantal aanpassingen gedaan zodat men weer op een veilige manier een bezoek kan brengen.

Mocht men niet in de gelegenheid zijn om op korte termijn een bezoek te brengen aan het museum, dan is er toch goed nieuws. De komende maanden gaat het museum hard aan de slag om de website uit te breiden met een virtuele rondleiding door het pand zodat de bezoeker alvast een indruk kan krijgen van het vernieuwde museum. Wil men hiervan op de hoogte blijven dan wordt er aangeraden om Facebook en Instagram in de gaten te houden.

Voor meer informatie kijk op: www.dordtspatriciershuis.nl.