Banda Pasion 2.0 presenteert nieuw album

0
515

PAPENDRECHT – Zondagmiddag 6 juni was het dan eindelijk zo ver: het nieuwe album van Banda Pasion werd officieel en feestelijk gelanceerd tijdens het tweede uur (17.00-18.00 uur) van Back to the Roots op Papendrecht FM.

Dit wekelijkse programma ‘volgde’ al maanden de verrichtingen van Alfredo Romero (uit Texas USA) en Frank de Boer (uit Papendrecht) bij alle voorbereidingen van het nieuwe album.

In een speciale uitzending waren er interviews met Alfredo (vanuit de VS) en Frank (live in de studio), werden er een aantal songs gedraaid van het nieuwe album en werden de 2 winnaars van de prijsvraag (Helen Keijzer en Diana Hogendorp) bekend gemaakt. Zij krijgen deze week een gesigneerde cd opgestuurd.

One Day at a Time is vanaf 7 juni 2021 te koop op cd bij Zipp Mode (Papendrecht) en Velvet Music (Dordrecht) en beschikbaar op vrijwel alle digitale streamingsdiensten (oa Spotify, Apple Music, I –tunes, Amazon en YouTube) world wide.
Meer info over Banda Pasion 2.0: www.facebook.com/bandapasion2.0.