VV Papendrecht-Voetbalkrant 2021

0
835

PAPENDRECHT – In 2020 kon er vanwege de cononacrisis geen VV Papendrecht-Voetbalkrant uitgegeven worden. Dit jaar is hij gelukkig wel verschenen.

De zesde editie van de voetbalkrant van Voetbalvereniging Papendrecht is verschenen met allerlei wetenswaardigheden over de club. De communicatie- en sponsorcommissie en diverse vrijwilligers hebben dit tot stand gebracht. Ook hebben de mediapartners hieraan meegewerkt.

In de voetbalkrant staat dat nieuwe leden tijdelijk een gratis trainingsset kunnen ontvangen. Voor bestaande leden is een andere actie van toepassing. De voetbalkrant is per post door de gehele gemeente Papendrecht verspreid.

Hebt u geen krant ontvangen? De VV Papendrecht-Voetbalkrant 2021 is tevens af te halen op de club. De pdf-versie ervan is te downloaden vanaf de website van VV Papendrecht: vvpapendrecht.nl