Breko hoofdsponsor vv Drechtstreek

0
574

PAPENDRECHT – Breko Shipbuilding & Repair is de komende 2 jaar hoofdsponsor van vv Drechtstreek. De scheepsbouwer uit Papendrecht verbindt zich hiermee wederom voor de komende 2 seizoenen aan de Oostpolderclub.

Ook dochterbedrijf PSI Piping is onderdeel van deze sponsorovereenkomst.

Breko, die zijn scheepswerf aan de Scheepvaartweg heeft, beschikt over alle faciliteiten die bij onderhoud, reparatie en nieuwbouw van moderne schepen behoren. Breko was de afgelopen jaren al mede hoofdsponsor van de club. Vorige week ondertekenden Directeur Mark Breijer en voorzitter Steven Wierckx de sponsorovereenkomst bij de scheepswerf aan de oever van de Merwede.

Wierckx is blij met de voortgezette samenwerking met de hoofdsponsor. Met een knipoog zegt hij:

“We passen goed bij elkaar. Breko staat voor de technisch hoogwaardige en innovatieve bouw van binnenvaartschepen waarbij snelheid en motivatie kernwaarden van het bedrijf zijn. Die kernwaarden passen prima bij ons. Onze vereniging streeft naar technisch hoogwaardige spelers, die dankzij hun snelheid en motivatie mooie resultaten behalen”.