Ladies’ Circle Anita Groen

0
532

PAPENDRECHT – Op zaterdag 5 juni is Anita Groen uit Papendrecht geïnstalleerd als President van Ladies’ Circle Nederland. Anita zet zich sinds 2017 in voor Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard en heeft vorig jaar de stap gezet om zich ook landelijk in te zetten voor Ladies’ Circle.

In 2020 werd zij geïnstalleerd als Vicepresident en na een jaar van voorbereidingen mag zij zich nu President van Ladies’ Circle Nederland noemen.

Digitale ALV
Anita is geïnstalleerd tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Ladies’ Circle Nederland. Normaal gesproken is dit een landelijke bijeenkomst waar zo’n 300 tot 400 Ladies uit het hele land bij aanwezig zijn. Omdat dit soort bijeenkomsten op dit moment niet mogelijk zijn werd voor een digitale variant gekozen en vond de ALV plaats in een professionele televisiestudio in Veldhoven. Zo konden honderden Ladies uit het hele land de vergadering digitaal bijwonen.

Nieuw landelijk motto
Bij een ALV van Ladies’ Circle Nederland hoort ieder jaar een bestuurswissel en ook de presentatie van een nieuw landelijk motto. Als motto van komend bestuursjaar heeft Anita gekozen voor ‘Take Care & Enjoy’. Met dit motto roept ze de Ladies op om goed voor zichzelf en hun Circle te zorgen en daarbij te genieten van alle bijzondere momenten met elkaar.

Vriendschap en Service
In Nederland zijn er in totaal 74 Circles actief met bijna 1.000 leden die verbonden worden door het hoofdbestuur. In de Alblasserwaard is Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard actief, een betrokken service club van 15 vrouwen uit de regio die zich onder het motto van Vriendschap en Service inzet voor diverse regionale en landelijke doelen.