Toerist in eigen land: erop uit met het OV

0
634

REGIO – Eindelijk lijkt het zomer te worden, de zon schijnt en het land gaat steeds verder open. Men mag er weer op uit. Tijd om de leukste plekjes te delen in de regio. Er is zoveel leuks te doen en te ontdekken.

Ontdek het land ook eens met het openbaar vervoer. Erop uit in de karakteristieke dorpjes van Molenlanden.

Met de eerste tip van de reeks ‘Toerist in eigen land: erop uit met het OV’ brengt men een bezoek met buslijn 75 naar verschillende karakteristieke dorpjes in Molenlanden. Een mooi agrarisch gebied, kenmerkend door het typerende Hollandsche Polderlandschap met zijn molens, ringdijken, sloten en vaarten. Stap in en men wordt onderweg verrast met streekBuzz 75.

Twee keer per maand wordt men meegenomen op reis in de provincie Zuid-Holland. Benieuwd naar de tips? Lees het blog qbuzz.nl/dmg/eropuit en volg via Instragram: @QbuzzDMG of via Facebook: @QbuzzDMG.