Gerdi Boers start als Gewichts- en Voedingsconsulent

0
494

PAPENDRECHT – Het afgelopen jaar was voor Gerdi het moment om een andere weg in te slaan. Na jaren met veel plezier als verkoopmedewerkster in verschillende branches te hebben gewerkt, gaat ze nu haar hart volgen.

In de afgelopen jaren groeide de interesse in een gezonde leefstijl, gezonde voeding en gezond blijven. Daardoor begon ze, vol goede moed, aan de opleiding van gewichts- en voedingsconsulent en dacht: ik ga mensen helpen om zich fitter en gezonder te voelen. Ze heeft nog even overwogen of het nu het juiste moment was om te starten, maar Gerdi besloot dat het juist nu moet gebeuren. Mensen hebben het over de coronakilootjes en mogelijk kunnen we straks weer op vakantie. Het is voorjaar en er is nog tijd om vóór de zomer aanzienlijk af te vallen en daarbij gezonder en fitter te zijn.

De praktijk bevindt zich in de Stellingmolen 428. Mocht het een probleem zijn om naar de praktijk toe te komen, dan zal Gerdi naar jou toekomen. Gerdi vindt dat iedereen coaching moet kunnen krijgen. Ook als je niet mobiel bent, om welke reden dan ook.

Iedereen krijgt één op één coaching. Er wordt ruim de tijd genomen tijdens het informatie-/intakegesprek, zodat er een juist beeld ontstaat wie je bent, wat je wilt en waarom. Dan wordt er een persoonlijk programma opgesteld, dat je gaat helpen jouw doelen te behalen en te behouden. Het programma gaat ervoor zorgen dat er geen gejojo meer is. Gerdi’s Balans maakt gebruik van de makkelijke maaltijdvervangers van Coach Nutrition. Deze maaltijdvervangers bevatten alles wat je nodig hebt aan voedingsmiddelen, vitaminen en mineralen.

Ook krijg je toegang tot een app met meer dan 1500 recepten en heel veel andere mogelijkheden. In deze app vul je al je gegevens en wensen in, zodat de app helemaal bij jou past en daarin wordt alles voor jou bijgehouden.

Daarna kan je wekelijks de praktijk van Gerdi’s Balans bezoeken of komt Gerdi naar je toe. Ook zal er begeleiding mogelijk zijn via mail, telefoon of Whatsapp.

Neem ook eens kijkje op de website van Gerdi: www.gerdisbalans.nl.
Voor informatie of contact kun je mailen naar: info@gerdisbalans.nl.