Nieuwe kapsalon Wij&Jij Kappers

0
2573

PAPENDRECHT – Sinds 1 juni heeft Papendrecht er een nieuwe kapsalon bij. Het gaat om Wij&Jij Kappers in het Constantijn Huygenshuis 43f. De nieuwe salon is gestart door Marjan Rombout en Renate Roomer, twee ervaren kapsters die jarenlang als collega’s bij dezelfde kapsalon hebben gewerkt.

Tijdens de Corona periode is bij de twee routiniers het idee ontstaan om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de vorm van een eigen salon. In hun zoektocht naar mogelijkheden zijn ze terecht gekomen bij hun locatie aan de Constantijn Huygenslaan. Na een maand van hard werken zijn ze er in geslaagd om daar een mooie sfeervolle salon van te maken waar iedereen op afspraak terecht kan, dames, heren en kinderen.

De kapsalon is bereikbaar via 06-23277655 (Marjan) en 06-38759591 (Renate) en is te volgen via Instagram en Facebook.