Annemiek Jetten, waarnemend burgemeester

0
597

PAPENDRECHT – De nieuwe waarnemend burgemeester van Papendrecht, Annemiek Jetten, is afgelopen maandag geïnstalleerd. Zij volgt Aart-Jan Moerkerke op, die ruim een week geleden afscheid nam van Papendrecht om burgemeester van de gemeente Moerdijk te worden.

Het college kijkt uit naar de samenwerking met Jetten: “Net als de commissaris van de Koning hebben wij er alle vertrouwen in dat Papendrecht in goede handen is bij Annemiek Jetten. Zij heeft zeer veel kennis van zaken, is enorm gedreven en zal zich de komende maanden met hart en ziel inzetten voor onze mooie gemeente.”

Vorige week maandag heeft Jetten al kennis kunnen maken met het college, de raad en het ambtelijk apparaat. De komende periode gaat zij Papendrecht nog beter leren kennen. Er staan gesprekken en bezoeken in gepland met verschillende organisaties en instanties. Zij zal zich ook flink moeten gaan verdiepen in alle lopende dossiers.

Jetten: “Ik heb Papendrecht afgelopen week al een beetje verkend. Er hangt een positieve gemoedelijke sfeer. Ik heb mooie plekken gezien en ook al genoten in de zon op het terras bij de buren, met de bewoners van het verzorgingshuis van Rivas. Papendrecht is een sportief dorp met o.a. een landskampioen korfbal, een rijk verenigingsleven, veel mooie voorzieningen en grote bedrijven. Er zijn twee middelbare scholen, waar jongeren uit de hele regio onderwijs genieten.”

Wilt u ook graag iets mee geven aan onze nieuwe waarnemend burgemeester? Laat het ons weten! Burgemeester Jetten hoort graag wat er speelt binnen en buiten het gemeentehuis. Haar deur staat voor u open. Stuur een berichtje naar communicatie@papendrecht.nl of bel 14 078.

Foto: Richard van Hoek