‘Back to the Rivers’ vanaf het water

0
970

DORDRECHT – Op 16, 17 & 18 juli vindt de alternatieve editie van het Big Rivers Festival plaats. Dit nieuwe festivalconcept onder de naam ‘Back to the Rivers’ is nu ook vanaf het water te bewonderen.

Het Klein Schippersgilde Dordrecht verzorgt in samenwerking met Back to the Rivers een unieke nautische festival ervaring. Want wat is nu leuker dan een festivalshow bewonderen vanaf een boot op het water? Boek een ticket op een van de prachtige schepen van het gilde, vaar mee en beleef het festival vanaf het water. Men stapt op bij Leefwerf de Biesbosch en vaart met een korte tocht over het Wantij via het drierivierenpunt naar het festivalterrein. Men meert aan voor het podium tijdens de inloop periode. Er zijn in totaal vijf verschillende boten te boeken. Kaatje, De Bijlandt, ’t Zwarte Schaap (incl ‘silent disco’), Futuro en Talamod. De prijs van het arrangement en het cateringaanbod aan boord verschilt per schip.

De tickets gaan zaterdag 19 juni in de verkoop, vanaf 55 euro per persoon en de tickets zijn te koop via www.backtotherivers.nl.