Nieuw programma De Willem 18 juni online

0
507

PAPENDRECHT – Theater De Willem is er klaar voor! Want eindelijk is het dan zover: het nieuwe theaterprogramma is rond en dat mag iedereen weten. Theaterdirecteur Erik Groeneweg heeft weer een fantastisch programma samengesteld. Benieuwd? Vrijdag 18 juni om 20.00 uur staat het programma online op www.theaterdewillem.nl. Kaarten reserveren is dan nog niet mogelijk.

Van cabaret tot toneel en van muziek tot familievoorstellingen, het is allemaal komend theaterseizoen allemaal te zien in het Theater De Willem. Om er maar een paar te noemen; Karin Bloemen, Veldhuis en Kemper, Simone Kleinsma, Fred van Leer, Het Groot Niet Te Vermijden, Harrie Jekkers, Huub Stapel, Johan Derksen, Richard Groenendijk, Frank Boeijen, Jon van Eerd, Slagerij van Kampen, Ashton Brothers en 3JS. Kinderen kunnen genieten van onder andere Woezel en Pip, Bumba, Bing, Pieter Konijn en Dolfje Weerwolfje.

Omdat het op dit moment nog onduidelijk is wat er straks mogelijk is, begint het theater rustig aan. Het is alleen mogelijk het programma online te bekijken, kaarten reserveren kan dus nog niet. Dat gebeurt als er meer zekerheid is. En als dat zover is, schreeuwt De Willem dat natuurlijk van de daken.

Vrienden van Theater De Willem krijgen een week voorrang met het bestellen van kaarten. Nog geen Vriend? Meld je dan snel aan en profiteer van nog meer voordelen…

Theaterdirecteur Erik Groenweg zal over het nieuwe programma vertellen in een interview bij TV Papendrecht.