Drechtstreek kondigt transfers aan

0
471

PAPENDRECHT – De vv Drechtstreek heeft een aantal transfers aangekondigd. Er komen twee nieuwe spelers in het team en er vetrekken er ook twee.

Justin Blaauw is eigenlijk geen nieuwe speler, want hij keert na twee jaar terug bij zijn oude club. In die twee jaar speelde hij bij het Dordtse Wieldrecht. “Ik zat er zelf al een tijdje over na te denken om misschien terug te gaan naar Drechtstreek. Na een telefoontje van Paul Koster en een aantal gesprekken, bleef het gevoel goed. Dat en om weer terug te zijn bij mijn oude club en vrienden heeft mij doen besluiten terug te komen bij Drechtstreek”, vertelt Blaauw.

Shujendy Martis komt naar Drechtstreek vanaf E.B.O.H. in Dordrecht. Daarvoor speelde hij bij verschillende clubs.

Keeper Dennis Sleiffer vertrekt naar Pelikaan en Jerry Henzen blijft bij Drechtstreek, maar gaat in een lager team spelen.