Geslaagd feest op De Lage Waard

0
519

PAPENDRECHT – Vorige week kregen de eindexamenleerlingen van de mavo op CSG De Lage Waard hun uitslag te horen. Vandaag was het de beurt voor de leerlingen uit de basis – en kaderberoepsgerichte leerweg.

Een hoop leerlingen hoorden vandaag het positieve nieuws dat ze geslaagd zijn. Op de basisberoepsgerichte leerweg is 100 procent geslaagd en op de kaderberoepsgerichte leerweg is 97 procent geslaagd. Hopelijk kunnen de leerlingen die nog een examen moeten herkansen uiteindelijk ook hun diploma in ontvangst nemen.

In de middag konden de leerlingen op de parkeerplaats hun cijferlijst ophalen. Ze werden groots ontvangen. De parkeerplaats was omgetoverd tot één groot circusterrein. Acrobaten, jongleurs en zelfs een echte vuurspuwer ontvingen de leerlingen met harde muziek. Ook stonden de docenten weer klaar met waterpistolen om de leerlingen de verdiende verkoeling te geven. Het was een zeer groot feest waar leerlingen, ouders en docenten de resultaten vierden.

De heer Visser, sectordirecteur van de locatie vmbo/mavo is erg tevreden met de behaalde resultaten. “We zijn erg trots op wat onze leerlingen en docenten bereikt hebben dit schooljaar. Ondanks alle omstandigheden is iedereen hard blijven werken voor een goede afloop en dat blijkt behoorlijk gelukt te zijn.”