Cultuurpuzzelroute Papendrecht

0
849

PAPENDRECHT – De Culturele Raad Papendrecht heeft samen met Papendrecht Verrast de cultuurpuzzelroute uitgezet: een wandeltocht van ongeveer 5 kilometer met vragen over Cultuur en 75 jaar Bevrijding in Papendrecht. De tocht kan ook per fiets of scootmobiel worden gedaan. Cultuur, bewegen en puzzelen.

Bewegen is immers gezond en onderweg leert men het nodige over cultuur in Papendrecht en over 75 jaar Bevrijding. Voor mensen uit de omliggende Drechtsteden is het een uitgelezen manier om Papendrecht op een geheel andere manier te ontdekken. Onderweg krijgt men interessante en leuke vragen, die zowel de jongere als de oudere deelnemer zullen aanspreken. Op een aantal bijzondere plekken wordt tijdens de tocht via geluidsfragmenten meer achtergrondinformatie gegeven. Neem dus de smartphone mee.

Een mooi moment dus om er in de komende tijd even op uit te trekken, zeker nu het ’s avonds langer licht is en de behoefte groot. Dat kan individueel, maar is natuurlijk nog leuker in gezinsverband of in kleine groepen vriend(inn)en of buren, uiteraard met inachtneming van de geldende Coronamaatregelen. Het moment bepaalt men helemaal zelf. Deelname is gratis.

De tocht kan worden gedownload via www.cultureleraadpapendrecht.nl en via www.papendrechtverrast.nl en is ook online te maken.
Na afloop kan men de antwoordformulieren inleveren bij het secretariaat van de Culturele Raad Papendrecht, p/a Markt 22, 3351 PB Papendrecht of per e-mail sturen naar info@cultureleraadpapendrecht.nl. Dat kan tot uiterlijk 1 juli 2021. Onder de goede inzendingen worden 3 prijzen verloot.

In het najaar volgt een tweede Cultuurpuzzelroute.