Hiphopcompetitie The Next Gem

0
751

DORDRECHT – The Next Gem gaat door. Met het eerste seizoen net achter de rug zet de organisatie de inschrijving voor het volgende seizoen alweer wagenwijd open.

Indien men een ambitieuze rapper is en men klaar is om de strijd aan te gaan voor een prijzenpakket en een boost voor een artiestencarrière? Men kan zich nu inschrijven.

De competitie vindt plaats in oktober 2021. Het is nog ver weg, maar houd de volgende data vast vrij:
• Zaterdag 25 september: kickoffdag, inclusief fotoshoots, technische check, biocheck en workshops.
• Zaterdag 2 oktober: draaidag voorronde 1
• Zondag 3 oktober: draaidag voorronde 2
• Za. 23 oktober: live finale

Alle deelnemers kunnen op de kickoffdag een beat van The Next Gem uitkiezen. Daarmee moeten ze aan de slag om een eigen rap te schrijven. Tijdens de voorrondes worden deze raps opgenomen en gemixt in de studio’s van de Popcentrale. Alle geselecteerden gaan dus minstens met een mooie audio-opname, foto en video naar huis.
De competitie is ingericht als een soort tv-programma en is online te volgen via het YouTubekanaal van de Popcentrale en het Twitchkanaal van R-Newt. Het publiek kan na de voorronde-uitzending stemmen op hun favoriete artiest.

De finale vindt plaats in de vorm van een liveshow op het podium van de Popcentrale.

Wat kan men winnen?
Men maakt kans op een professionele fotoshoot, videoshoot, studiotijd en mogelijkheden voor liveshows.

Men kan zich inschrijven via www.popcentrale.nl/thenextgem.

The Next Gem
The Next Gem is een initiatief van Next Up deelnemer Gson en wordt mede mogelijk gemaakt door de Popcentrale, R-Newt, Next Up en beatmaker Tuned Roses.

Foto: YPK Shiva tijdens de finale