Bibliotheek AanZet versoepelt coronamaatregelen

0
476

PAPENDRECHT – Stap voor stap worden de coronamaatregelen landelijk versoepeld. Dat betekent voor het bezoek aan de Bibliotheek AanZet dat men vanaf 26 juni niet langer een mondkapje hoeft te dragen wanneer men bij de bibliotheek langskomt. Daarnaast wordt het registratieproces versoepeld.

Momenteel zijn alle vestigingen geopend Iedereen is dus van harte welkom om de bibliotheek te bezoeken. Er wordt aangeraden om voor het vertrek de actuele openingstijden van de vestiging op de website te bekijken. Het is nog niet in elke vestiging mogelijk om de reguliere openingstijden te hanteren en zo wordt voorkomen dat men voor een dichte deur staat.

De afgelopen periode werd aan de bezoekers gevraagd om zich te registreren voor ze de bieb bezochten. Vanaf zaterdag 26 juni is registratie niet meer nodig. De bibliotheek vraagt alleen aan de mensen om zich vrijblijvend te registreren als men naar de bibliotheek komt voor een activiteit, aan de leestafel komt zitten of komt studeren. Daarnaast is het vanaf 26 juni niet langer verplicht om een mondkapje te dragen wanneer men zich in de bibliotheek bevindt. Andere maatregelen zoals het 1,5 meter afstand houden en het desinfecteren van de handen bij binnenkomst blijven wel van kracht. Op onze website vindt men een overzicht van de huidige coronamaatregelen.

Geniet men liever vanuit huis van de bieb of is men op vakantie? Bezoek dan onze virtuele vestiging want ook daar is van alles te doen en te leren. Zo hebben alle leden toegang tot de Kennisbank en ruim 160 online cursussen. En ook het grootste deel van de activiteiten vindt nog steeds online plaats. Bovendien kan men als betaald lid van de Bibliotheek AanZet kiezen uit ruim 34.000 e-books en 5000 luisterboeken.

Een groot deel van ons online aanbod is alleen beschikbaar voor leden. Men krijgt volledige toegang tot alle e-books, luisterboeken en andere online diensten. De bieb heeft zowel betaalde als gratis abonnementen. Inschrijven kan online via: https://www.debibliotheekaanzet.nl/lid-worden