VV Papendrecht-Voetbaldagen met freestylevoetbal

0
466

PAPENDRECHT – Dit jaar vinden de jaarlijkse Voetbaldagen van Voetbalvereniging Papendrecht plaats op 25, 26 en 27 augustus. Zoals altijd gaan de deelnemers aan de slag met allerlei gave voetbalvormen. Deze keer is er een extraatje. Voormalig jeugdspeler van VV Papendrecht en FC Dordrecht, Bailey de Regt, één van de beste freestylevoetballers van Nederland, geeft iedere dag supertoffe clinics.

Freestylevoetbal is een combinatie van sport en kunst. Controle over de bal staat centraal en je gebruikt je hele lichaam om de coolste en spectaculairste trucs uit te voeren. Je ervaart al gauw een ultiem gevoel van vrijheid. Dit zorgt er ook voor dat iedere freestyler een unieke stijl ontwikkelt.

Het voetbalspektakel is voor jongens en meisjes, leden en niet-leden, van 5 tot en met 13 jaar. Iedereen is welkom. Dankzij hoofdsponsor Westfalia Fruit is het inschrijfgeld maar €17,50 voor leden van VV Papendrecht en € 35,00 voor niet leden. Nadere informatie staat op het inschrijfformulier dat te verkrijgen is op de club of via vvpapendrecht.nl. Inschrijven kan tot 10 juli ook via jeugd@vvpapendrecht.nl.

Foto: aangeleverd