“So What!” vertelt over jazzfestival

0
529

PAPENDRECHT – Steeds meer livemuziek, vrijheid en een zomer vol plezier! Leuke concerten en mooie festivals staan weer op de agenda. Woensdag 7 juli besteedt jazzprogramma “So What!” op Papendrecht FM ruimschoots aandacht aan Gent Jazz. Organisator Bertrand Flamang vertelt aan de telefoon over het doorgaan van het festival, de boeiende Belgische en internationale acts en uiteraard hoor je tracks van de optredende artiesten. Ook is het extra feest, want Gent Jazz viert dit jaar haar 20e editie. Het festival vindt plaats van vrijdag 9 juli t/m 19 juli.

“So What!” is een maandelijks jazzprogramma op Papendrecht FM, live van 16:00 tot 18:00 uur. Met de nieuwste tracks uit jazz, soul en global en een warm hart voor Nederlandse releases.

Verder het laatste muzieknieuws, de concertagenda en een vooruitblik naar de zomerfestivals. In de vaste rubriek “The Classic” twee verrassende tracks uit de recente muziekgeschiedenis. Gepresenteerd en samengesteld door Berny Manspeaker en Ben Korzelius. Techniek is in handen van Hans Hulswit.

Luister online: livestream www.rtvpapendrecht.nl ; via de gratis app Radio Garden. In de ether 105.0 FM Drechtsteden en de Alblasserwaard.
Digitale radio: kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL). Kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort