De positieve effecten van sport en bewegen

0
426

 

PAPENDRECHT – “Versterken, verbinden en ondersteunen”, is de boodschap van Team Sportservice Papendrecht.

Team Sportservice Papendrecht is vanaf 1 juni bezig om inwoners uit de gemeente Papendrecht maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die sport en bewegen met zich meebrengen. Dit doen zij in opdracht van de gemeente Papendrecht.

Het aankomende halfjaar staat in het teken van versterken, verbinden en ondersteunen. Samen met partners binnen het werkveld van jeugd, onderwijs, verenigingen, welzijn en zorg gaat Team Sportservice aan de slag met het vitaliteitsakkoord en gaat verenigingen helpen bij uitdagingen en ambities.

Onlangs is het Vitaliteitsakkoord in Gemeente Papendrecht overhandigd aan wethouders Pieter Paans en Kees de Ruijter. Marvin Straver van Team Sportservice is blij om samen met de stuurgroep als aanjager aan de slag te gaan met de uitvoering van het Vitaliteitsakkoord. “Op deze manier een bijdrage leveren aan een sportiever, gezonder en vitaler Papendrecht is iets moois. Het besturen van een sportvereniging wordt steeds complexer, vertelt Marvin: “Van verenigingen wordt verwacht dat ze steeds meer een maatschappelijke functie vervullen. Ik ga met verenigingen in gesprek over hun uitdagingen om, daar waar nodig, zo gericht mogelijk te ondersteunen.”

Heeft men vragen als sport(aanbieder), burger, zorg- of onderwijsorganisatie over het Vitaliteitsakkoord of is er ondersteuning nodig bij uitdagingen en ambities? Neem dan contact op met Marvin Straver via 06-48 22 16 52 of mstraver@teamsportservice.nl.

Foto: Marvin Straver