Summer Stuif (Fit&Fun)

0
1254

PAPENDRECHT – Eindelijk kan en mag er weer heel veel op het gebied van activiteiten en evenementen dat betekent dat er meerdere Stuiven dit jaar op het programma staan.

De eerste nieuwe editie heet Summer Stuif (Fit&Fun) en zal plaatsvinden van 23 t/m 26 augustus 2021 in diverse ruimtes van het Sportcentrum.

De organisatie is in handen van het Sportcentrum, Wasko en Suppord. Het thema bij deze Summer Stuif is Fit & Fun en dit maakt het programma nog actiever. Daarnaast is er aandacht voor gezonde voeding. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen zich 4 dagen uitleven bij de Spring in een hal vol springplezier. Er zijn diverse workshops o.a. Breakdance, Streetdance en Boksen. De hele dag zijn er leuke films en er is Wasko Sport met o.a. lasergamen en de Smikkelhoek. Verder is er Bootcamp in het water met Survivalzwemmen, Zeemeerminzwemmen en Watervoetbal.

De Summer Stuif is alleen voor kinderen toegankelijk. Ouders en andere volwassenen hebben dus geen toegang tot het Sportcentrum tijdens de Stuif.
Verder zijn dagbanden (€ 4,50) en weekbanden (€ 13,50) alleen te koop in de voorverkoop aan de kassa van het Sportcentrum in Papendrecht (vanaf week 28 t/m week 33 en van 12 juli t/m 20 augustus) op maandag t/m vrijdag van 9.00-15.00 uur. De dag- en weekbanden worden op naam verkocht. Voor alle duidelijkheid ; men kan dus niet op de dag zelf een dag of weekband kopen aan de kassa.
Wethouder Pieter Paans van Jeugdzaken zal de Summer Stuif op maandag 23 augustus om 10.00 uur officieel openen. Hij doet dit samen met Bounce.

Het hele programma met alle details van de Summer Stuif staat vanaf 5 juli op de website van het Sportcentrum.