Kettingbotsing op N3

0
1115
Archieffoto

PAPENDRECHT – Op het Papendrechtse gedeelte van de N3 is donderdagmiddag een ongeluk gebeurd met meerdere voertuigen. Een vrouw kwam hierdoor bekneld te zitten en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd.

Rond 12:40 uur raakten drie auto’s en een busje betrokken bij een kettingbotsing op de N3, vlak voor de aansluiting met de A15. Drie voertuigen stonden stil op de weg en de vierde is daar tegenaan geklapt.

Een 40-jarige vrouw uit Dordrecht kwam ‘licht bekneld’ te zitten en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Zij is naar het ziekenhuis gebracht.

De N3 werd tussen de afrit Dordrecht-Centrum en de aansluiting met de A15 tijdelijk afgesloten in de richting van Papendrecht. De rest van de N3 stond helemaal vast. Nadat de betrokken voertuigen waren weg getakeld, werd de weg rond 13:45 uur weer vrij gegeven.

Foto: RTV Dordrecht