Stuurgroep keurt eerste aanvragen Vitaliteitsakkoord goed

0
599

PAPENDRECHT – De stuurgroep van het vitaliteitsakkoord Papendrecht heeft in juni de eerste vijf aanvragen binnengekregen. Hiervan zijn er drie goedgekeurd en zijn er nog 2 in behandeling. De stuurgroep is blij verrast met het aantal binnengekomen aanvragen op deze korte termijn.

Fitkidz
De aanvragen van Fitkidz zijn door de stuurgroep goedgekeurd. Door middel van een sport- en beweeg evenement voor kinderen van 4 t/m 12 jaar heeft Fitkidz kinderen uitgedaagd om kennis te maken met verschillende sporten en verenigingen uit Papendrecht.

Voor kinderen tot en met 6 jaar heeft men in samenwerking met de kinderboerderij een leuke middag met activiteiten georganiseerd, omdat er voor deze doelgroep bijna niets is. Ook de ouders kwamen in beweging.

De activiteiten waren een enorm succes en zaten helemaal vol. De samenwerking en financiering vanuit verschillende partners waren voor de stuurgroep reden om deze aanvraag goed te keuren.

Foto’s: aangeleverd