Dordtse feesten op 1,5 meter

0
514

 

 

DORDRECHT – Vanwege de toegenomen Corona besmettingen heeft de overheid besloten dat evenementen alleen nog mogelijk zijn met 1,5 afstand.

Uiteraard geven de Dordtse Feesten hier gehoor aan en stappen de gezamenlijke organisatoren, die eerder voor de Coronacheck-app variant hebben gekozen, hiervan af en gaan alsnog naar een 1,5 meter evenement.

Een woordvoerder van de Dordtse Feesten Energiekade vertelt: “Twee weken geleden nog, besloten een aantal evenementen om de Coronacheck app toe te passen om zo meer aan het festival gevoel tegemoet te komen. Nu, door de toegenomen besmettingen, heeft de overheid besloten dat festivals alleen nog mogelijk zijn op 1,5 meter. Het aantal toegangskaarten wordt gereduceerd en nu kunnen tot zo’n 300 gasten per show, op 1,5 meter, een fantastisch en veilig festival bieden. De weersverwachting is helemaal top, dus ook op de tribunes wordt het echt genieten van alle evenementen die voorbijkomen. Er zijn inmiddels 5 Dordtse Feesten geheel uitverkocht maar gelukkig zijn er voor een aantal zijn nog tickets verkrijgbaar, kom dus vooral veilig genieten” aldus de organisatie.

Voor de tickethouders van de 1,5 meter evenementen verandert er niets. Maar als men een ticket heeft voor Back tot he Rivers, Het Dordtse Zomerfeest, de Ranjafeesten of Bead the Poetry, dan klopt de informatie op het ticket niet meer als het ticket al is gepersonaliseerd. Wij vragen iedereen die reeds een check-app ticket bezit, opnieuw via de downloadlink het ticket te downloaden en de daarop geplaatste informatie te volgen. Het ticketnummer is ongewijzigd.

Klik hier voor meer informatie over alle evenementen.