Dorpsbehoud houdt verkoopdag

0
608

PAPENDRECHT – Ondanks de versoepelde maatregelen voor culturele instellingen is het voor Museum Dorpsbehoud nog steeds niet haalbaar om open te gaan. De 1,5 meter maatregel kan in Museum Dorpsbehoud niet gehandhaafd worden vanwege de vele kleine(re) ruimten.

Dit is niet alleen heel jammer voor de bezoekers, maar ook voor Dorpsbehoud. Bezoekers kopen bijna altijd wat uit de winkel. Die inkomsten worden nu heel erg gemist.

Daarom heeft het bestuur besloten een verkoopdag te houden in de voortuin van het museum (Veerdam 6) op zaterdag 17 juli van 10 – 16 uur.

Vanuit een tentje zijn o.a. te koop: boeken, ertepellers, slofjes en ansichtkaarten. Voor de gelegenheid is er een speciale boekenactie: Bij aankoop van 2 boeken ontvangt men het 2e (goedkoopste) boek voor de helft van de prijs.

Er zijn boeken die alleen over Papendrecht gaan, met veel of minder foto’s, maar ook o.a. over de Biesbosch en de molens van Kinderdijk. Kijk op ode website www.dorpsbehoudpapendrecht.nl voor een overzicht.

Met de aankoop van de (oud)Papendrecht artikelen steunt men Stichting/Museum Dorpsbehoud.

Foto: stichting Dorpsbehoud