“Struinen in de tuinen” sluit inschrijvingen binnenkort

0
867

DORDRECHT – Acts en tuineigenaren hebben nog twee weken om zich in te schrijven voor het gastvrije tuinenfestival Struinen in de Tuinen. De deadline staat op 1 augustus en iedere soort tuin of act is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium op een balkon, dakterras, in een stadstuin of in de achtertuin.

Aanmelden kan tot 1 augustus 2021
De organisatie van Struinen in de Tuinen hoopt zoveel mogelijk Dordtse acts een plek te geven. Het kan niet gek genoeg, alle tuinen hebben potentie om tot podium te dienen. De aanmeldingen zijn al mooi verspreid door heel Dordrecht, bij iedereen in de buurt vindt dus al een optreden plaats. Enthousiaste artiesten en tuineigenaren kunnen zich aanmelden via https://struinenindetuinen.nl/informatie/aanmelden.

Partner worden?
Struinen in de Tuinen is niet alleen op zoek naar tuinen en acts, maar ook naar lokale samenwerkingen. Organisaties kunnen als partner het tuinenfestival zowel financieel als creatief versterken. Bij interesse kan men contact opnemen via dordrecht@struinenindetuinen.nl.

STRUINEN IN DE TUINEN DORDRECHT
Zondag 5 september 2021
12:00 – 17:00 uur
Dordrecht
Entree: men mag betalen wat men wil
www.struinenindetuinen.nl
Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/600197414288387
Instagram: https://www.instagram.com/gluren_bij_de_buren/