Rommelroute in Dordtse binnenstad

0
619

DORDRECHT – Op zondag 19 september 2021 organiseren inwoners van de Dordtse historische binnenstad weer de derde Dordtse Rommelroute.

Na het overweldigende succes van de vorige edities in 2019 én 2020 kon een vervolg niet uitblijven. Iedereen die in de binnenstad woont, mag eraan deelnemen.

Tussen 9.30 en 17.00 uur kunnen deelnemers hun spullen aanbieden voor de deur van of in de eigen woning. Na aanmelding krijgen de deelnemers een vermelding op de plattegrond die te downloaden is op www.dordtserommelroute.nl.

Het idee is ontstaan na het bezoeken van (fiets-)rommelroutes, die al jaren succesvol zijn in het aantrekken van toeristen, dagjesmensen en verzamelaars. Na vruchtbare gesprekken met vertegenwoordigers van de gemeente Dordrecht, kregen de initiatiefnemers in 2019 groen licht voor het organiseren van de eerste Dordtse Rommelroute. Na het succes van afgelopen jaar met ruim 200 deelnemende adressen kan een vervolg niet uitblijven.

Foto: Dordtse rommelroute.nl