Bibelot lanceert eigen podcast

0
898

DORDRECHT – Goed nieuws voor podcast- en muziekliefhebbers: Bibelot is vanaf vandaag ook te vinden op streaming platforms. Het poppodium presenteert zijn eigen podcast ‘Luister Maar’, waarin artiesten aan het woord komen. In de eerste aflevering gaat host Kelly Lammerts in gesprek met de Dordtse artiest Kay Slice.

Artiesten uit de agenda van Bibelot
Per vandaag is de eerste aflevering van de podcast te beluisteren. Iedere aflevering schuift een nieuwe artiest uit het programma van Bibelot aan. Tijdens de podcast dragen de gasten vijf nummers aan en onderbouwen ze hun keuzes.

‘’Podcasts winnen aan populariteit en een eigen Bibelot podcast kon daarom niet uitblijven.’’ zegt host en Bibelot marketingmedewerker Kelly Lammerts. “Het kan verrassend zijn om te horen waar je favoriete artiest naar luistert. Met ‘Luister Maar’ proberen we de artiest en hun inspiraties beter te leren kennen. Het is natuurlijk een mooie bonus als je daar nieuwe muziek bij ontdekt!”

Muzikant Kay Slice is de eerste gast
Kay Slice is al jaren actief in de regio en daarom voor veel Dordtenaren geen onbekende naam. Eerder was hij onderdeel van de formatie Brandwerk. Nu maakt hij als solo artiest een mix van hiphop, afro en soul, waarbij hij zijn Ghanese roots laat spreken. Als eerste podcast-gast vertelt hij over zijn muzikale invloeden. Op maandag 26 juli betreedt hij het podium aan de Energiekade tijdens de Dordtse Feesten. Ook Het Gezelschap staat die avond op het programma. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net of www.dordtsefeesten.nl.

Gratis te bekijken: podcast, livestreams en meer
Alle afleveringen van de podcast ‘Luister Maar’ worden gepubliceerd via www.bibelot.net/podcast. De eerste aflevering is gratis te beluisteren via streamingkanalen als Spotify, Google Podcasts en Amazon. Het afgelopen anderhalf jaar presenteerde Bibelot meerdere audiovisuele producties, waaronder livestreams en de talkshow ‘De Grote Show van Bibelot’. Alle afleveringen zijn te bekijken via het YouTube kanaal van Bibelot: www.youtube.com/BibelotPoppodium.