Het inloopcafé van de Werkbank is weer open

0
828

DRECHTSTEDEN – De Werkbank is dé plaats waar men terecht kan voor advies en een steuntje in de rug als men op zoek is naar werk. En de Werkbank is nu weer zonder afspraak toegankelijk, waardoor het werkcafé weer het inloopcafé is waar het om bekend staat.

Stichting Werkbank Drechtsteden is in 2015 opgericht om zoveel mogelijk mensen in de Drechtsteden een stapje verder te helpen richting werk. Dit kan een stage zijn, betaald werk of het ontdekken van interesses en talenten. Ook degenen die het overzicht verloren hebben in het web van instanties en regels, zijn bij de Werkbank welkom voor advies. Elke donderdagmiddag zijn diverse vrijwilligers aanwezig om bezoekers van advies te voorzien, te helpen bij het actualiseren van een CV of het oefenen van een sollicitatiegesprek, etc. Ook mensen met (min of meer) afstand tot de arbeidsmarkt zijn hier aan het juiste adres.

Het werkcafé aan de Kattestaart 2 in Papendrecht (1e etage) is elke donderdagmiddag geopend, van 13.00 tot 16.00 uur. Ook tijdens de vakantieperiode.

Meer informatie is hier te vinden.