Troostconcert

0
856

DORDRECHT – Villa Tröst organiseert iedere tweede zondagmiddag van de maand ‘Troostconcerten’. Deze concerten vinden plaats in het Nationaal Onderwijsmuseum en ze zijn bedoeld voor mensen die te maken hebben gehad of te maken hebben met een (aankomend) verlies.

Op zondagmiddag 8 augustus is er een optreden van Mark Vankan en Robin Visser (hoorn) op. Er is een high-tea na het concert zodat men elkaar kan ontmoeten.

In verband met corona zijn de concerten kleinschalig en is er plaats voor maximaal 13 personen per concert. Er zijn twee sessies op een middag en dit geeft een intiem karakter aan het concert. De eerste sessie begint om 13:45 uur en de tweede sessie om 15:00 uur.

Bezoekadres
Het Nationaal Onderwijsmuseum is te vinden aan de Burgemeester de Raadtsingel 97 in Dordrecht.

Reserveren
Tot en week voor het concert kan er via deze pagina gereserveerd worden. De kaartjes kosten 10 euro per persoon, inclusief museumentree en high tea. Er kunnen maximaal twee kaarten per persoon worden gereserveerd.

Meer informatie op de website van Villa Tröst.