Creatief Papendrecht: van tekenen en talen tot dans en theater

0
555

PAPENDRECHT – Deze weken wordt het Papendrechtse magazine over kunst en cultuur huis-aan-huis bezorgd.

In het magazine presenteren uiteenlopende lokale culturele organisaties zichzelf en hun programma voor de komende tijd.

Na een moeilijke periode veert cultureel Papendrecht op om inwoners weer te verbinden en te inspireren. Cultuur maakt namelijk deel uit van ons dagelijks leven. In musea en concertzalen, maar ook in het theater en op straat horen we muziek, zien we voorstellingen, tekeningen, schilderijen, kunstwerken en nog veel meer. In het magazine laten mensen uit Papendrecht zien wat ze doen en welke activiteiten ze met elkaar allemaal mogelijk maken.

Later dit jaar verschijnt een tweede editie van het magazine. Zijn er ook activiteiten die men graag onder de aandacht wil brengen? Laat dit dan voor vrijdag 1 oktober weten via l.oudenaarden@papendrecht.nl.