Politie zoekt getuigen explosie

0
1262

PAPENDRECHT – De politie zoekt getuigen van een explosie die zich op 31 juli rond 3:50 uur heeft voorgedaan in een woning aan de Elzenzoom.

Bewoners van de Elzenzoom werden opgeschrikt door een harde knal. De brandweer en politie waren snel aanwezig. Er is niemand gewond geraakt. Er is alleen materiele schade aan de woning.

In overleg met politie en de gemeente zijn zichtbare en onzichtbare maatregelen genomen om de veiligheid in de buurt zoveel mogelijk te garanderen.

Waarnemend burgemeester Annemiek Jetten hoopt dat de rust snel terug keert in de buurt: “Het is verschrikkelijk angstig om zoiets van dichtbij mee te maken. Ik begrijp de ongerustheid en leef mee met de getroffen buurt. De politie neemt de zaak hoog op. Als mensen zich onveilig voelen, kunnen zij contact opnemen met de wijkagent.”

Tips?
Wie iets heeft gezien kan dit doorgeven via 0900-8844. Middels een tipformulier kan men ook rechtstreeks beeldmateriaal uploaden en sturen naar de recherche. Wie liever anoniem wil blijven, kan zijn informatie melden via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.