Tennis- en padelcompetitie indoor

0
490

Foto: aangeleverd

REGIO – In het aankomende seizoen 2021/2022 vindt er bij bij vier tenniscentra in de regio zowel een indoor tenniscompetitie als een indoor padelcompetitie plaats. Dat geldt voor TOP Tennis & Padel (Papendrecht), TopSpinPlaza (Zwijndrecht), Tennishal Schenkeldijk (Dordrecht) en TVR/Reyerparc (Ridderkerk). Beide competities staan open voor alle niveaus, dus van beginnende spelers tot wedstrijdspelers (categorie 9 tot en met 2). Voor deelname is lidmaatschap van de KNLTB niet noodzakelijk.

Doordat veel spelers in de maanden september en oktober deelnemen aan de KNLTB competitie 2021 is er dit seizoen voor gekozen om de indoorcompetitie in november te beginnen. Zoals gebruikelijk eindigt de competitie eind maart.

Er wordt gespeeld op dinsdagochtend (dames), zaterdag (heren en dames) en zondag (heren en gemengd). De speeltijden kunnen enigszins afwijkend zijn van eerdere seizoenen.

Belangrijke data:
– 12 september: sluiting inschrijving
– 01 oktober: indeling bekend
– november t/m maart: speelperiode

Voor informatie kijk op www.top-tennis.nl