André Rieu in Landvast

0
558

Foto: aangeleverd

ALBLASSERDAM – Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus vertoont Landvast Andre Rieu’s Zomerconcert 2021 ‘Together Again’. Dit concert is exclusief in de bioscoop te zien. André Rieu nodigt mensen uit om weer samen te komen met vrienden, familie en andere dierbaren om met elkaar te genieten van een hartverwarmend concert.

Bezoekers die al eerder één van deze concerten in Landvast hebben gezien weten dat het een feest en een genot is om te genieten van Andre Rieu zijn show op een groot scherm en goed geluid.

De Koning van de Wals heeft hoogstpersoonlijk zijn favoriete tunes, opera-aria’s en dansacts uit shows van over de hele wereld uitgekozen – samen met vele optredens die nog nooit op het grote scherm te zien waren. André brengt artiesten van internationale allure samen in een groots spektakel, om jou te laten zingen, dansen en lachen. Met optredens uit São Paolo, Mainau, Boekarest, Mexico-Stad, Amsterdam, Melbourne en Istanboel.

Deze voorstelling is te zien in Cinema Royaal. Kaartjes kosten €19,00 en zijn inclusief een kopje koffie en een punt vlaai van Bakkerij Prins. Deze krijgt men voorafgaand aan de voorstelling, de zaal is ruim voor aanvang toegankelijk.

De aanvangstijden van de voorstellingen zijn op zaterdag 28 en zondag 29 augustus om 10:30 uur, 13:45 uur, 17:00 uur en 20:15 uur.
Tijdens de voorstelling is het mogelijk om hapjes en drankjes te bestellen.
Reserveren via de website van Landvast: www.landvast.nl of iedere dag via de telefoon op nummer 078-6912923.