Oud-voetbaltalent Drechtstreek naar Amerika

0
783


Foto: Pettfotografie.nl

PAPENDRECHT – Deze week is Lizzy Kemp, oud-speelster van de v.v. Drechtstreek, naar Amerika vertrokken om daar met een studiebeurs communicatie te gaan studeren én vooral te gaan voetballen. Ze is daarvoor ingegaan op de mogelijkheid om te gaan studeren aan de University of Science and Arts in Oklahoma.

Lizzy Kemp (19) startte haar voetbalcarrière op 4-jarige leeftijd bij de voetbalschool van Drechtstreek. Daar heeft ze jarenlang met veel plezier gespeeld terwijl ze tegelijkertijd ook deel uitmaakte van de regionale meidenselectie van de KNVB.

Vier jaar geleden stapte ze over naar Excelsior Rotterdam en daarna naar Feyenoord. De laatste twee seizoenen speelde de ambitieuze voetbalster in de topklasse bij RVVH in Ridderkerk. In Amerika hoopt ze haar voetbaltalent volledig te kunnen benutten, mede omdat het niveau van het damesvoetbal daar hoog is. Wie weet zien we haar nog eens terug in de Nederlandse eredivisie.