Reserveren voorstellingen theater De Willem

0
788

PAPENDRECHT – Na de zomer mag ook theater De Willem weer bezoekers ontvangen. Het theater maakte al eerder bekend welke voorstellingen er gespeeld zouden gaan worden, maar reserveren was nog niet mogelijk. Dat is nu wel het geval want op maandag 23 augustus om 10.00 uur start de verkoop van de voorstellingen.

Omdat het op dit moment nog onduidelijk is wat er straks weer precies gaat mogen, wordt er rustig aan begonnen. Maandag 23 augustus wordt er uitsluitend via de website gestart met de verkoop en kunnen kaarten gereserveerd worden voor het hele theaterseizoen.

Er wordt begonnen met een capaciteit van 150 bezoekers per keer. Voorstellingen waarvan nog niet duidelijk is of ze wel door kunnen gaan op anderhalve meter blijven nog even onbereikbaar. Verder geldt dat men ongeplaceerde zitplaatsen krijgt toegewezen waarvoor men alleen een reserveringsbevestiging ontvangt. Een week voor de voorstelling volgen dan de definitieve e-tickets met rij- en stoelnummers. Voorlopig is dat de enige manier om straks te kunnen opschalen als er wél meer kaarten verkocht mogen worden.

Voor alle verdere informatie: https://www.theaterdewillem.nl/