VV Papendrecht tegen oud-profs FC de Rebellen

0
961

PAPENDRECHT – Iets meer dan een jaar geleden vierde VV Papendrecht haar 100-jarig bestaan volgens de toen geldende coronamaatregelen. We zijn nog steeds niet van COVID-19 af, maar wel wordt een nieuwe, grote jubileumactiviteit georganiseerd. Op 21 augustus zal een spektakelvolle jubileumwedstrijd plaatsvinden op sportpark Slobbengors. Een combinatieteam van huidige eerste-elftalspelers en legendes uit het roemrijke verleden van de club zullen het opnemen tegen FC de Rebellen. Die ploeg bestaat uit oud-eredivisiespelers en culthelden. De wedstrijd wordt georganiseerd onder de huidige coronarichtlijnen. Dit betekent een vaste zitplaats voor de toeschouwers en anderhalve meter afstand houden.

De legendes van VV Papendrecht die weer in de prachtige rood-zwarte kleuren bewonderd kunnen worden, zijn:
Jos en Sjaak van Giersbergen, Teus Baars, Peter Michielse, Jacco Hessing, Bert Duthler, Mark van der Leeden, Aart van Toor, Anton Schreuders, André Tamerus, Maikel Blom, Peter Bouw, John Vievermans en Agnes Bouw.

De Rebellen zijn:
Mario Been (coach), Sjaak Polak, Ricky van de Bergh, Geert den Ouden, Jeroen Heubach, Romano Denneboom, Ruben Schaken, Paul Jans, René van Dieren, Martijn Meerdink, Olaf Lindenbergh, Leo Koswal en Andwelé Slory.

De toegangsprijs is 5 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Om 15.00 uur zal voormalig topscheidsrechter Roelof Luinge voor de aftrap fluiten. Uiteraard zal na afloop van het voetballen ook de derde helft van groot belang zijn.