Open Dag ToBe in het Energiehuis

0
495

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen op zondag 29 augustus de cursussen van ToBe cultuurcentrum gratis volgen tijdens de Open Dag.

Er is een ochtend- en middagprogramma met dans, kunst & design, muziek en theater: van 10:00 tot 12:00 uur voor 0-6 jaar en van 12:00 tot 14:30 uur voor 6-12 jaar. De open dag vindt plaats in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Het is nodig om van te voren te reserveren, dit is gratis en kan via deze link.

Samen plezier maken en jezelf creatief ontwikkelen staat voorop bij de ToBe-cursussen in Dordrecht en Papendrecht. In een band spelen, leren dansen óf heel goed gitaar leren spelen. Het kan allemaal en er is nog veel meer! De cursussen starten in de week van maandag 13 september. Ben je klaar om op avontuur te gaan bij ToBe?

Vind je cursus
Start je voor het eerst met een cursus of heb je juist al jaren ervaring? Grote kans dat je in ons gevarieerde aanbod vindt wat bij je past. De allerkleinste kinderen kunnen zelfs cursussen volgen samen met hun (groot)ouders. Ontdek met de Cursusvinder op tobe.nl eenvoudig de korte cursus of jaarcursus die bij je past.

Nieuwe cursussen
Er komen een paar leuke nieuwe cursussen bij vanaf het komende seizoen. Zo start ToBe een Brassband in Papendrecht voor kinderen en jongeren van 8 t/m 15 jaar die vrolijke Caribische ritmes willen spelen.
Ook nieuw is de Breakdance vrije training, voor alle beginnende en gevorderde breakdancers van 10 t/m 20 jaar die extra willen werken aan bepaalde moves of tricks. Voor deze cursus kun je een 10-lessenkaart bestellen die je de vrijheid geeft om zelf te bepalen wanneer je meetraint.